bedrijfsrestaurant Arag rechtsbijstand, leusden
Arag 06

Arag nw 05

VDH_Arag_023

Deze opdracht betrof het moderniseren van het bedrijfsrestaurant tot een sfeervolle en multifunctionele ruimte, die tevens geschikt is voor vergaderingen, presentaties en feesten. De beschikbare ruimte is verdeeld in twee ringen. In de buitenste ring zijn lunch- en loungeplekken gesitueerd, die plaatselijk worden gescheiden door lichte gordijnen om extra akoestische waarde en privacy te creëren. De binnenste ring heeft lange tafels van diverse hoogten, die in verschillende formaties kunnen worden geplaatst. De geweven vinyl vloer is bestand tegen een stootje en  vocht.

Het vernieuwde bedrijfsrestaurant trekt meer personeelsleden dan voorheen en wordt veelvuldig gebruikt voor (informele) vergaderingen, presentaties en feestjes.

Het lange uitgifte-buffet is gehandhaafd en opnieuw geschilderd om beter aan te sluiten bij ons ontwerp. Een nieuw buffet is toegevoegd als vervanging van de losse koelwagens, biertap en wijnkoelkasten. Twee nieuwe kassameubels maken het zelf afrekenen mogelijk en een mobiele bar kan naar wens worden ingezet of weggeschoven. Ten behoeve van presentaties zijn op diverse plekken flatscreens opgehangen en een beamer en scherm geïntegreerd in het plafond.

IN OPDRACHT VAN MARGREET VAN DER HOEVEN ARCHITECTEN, FOTOGRAFIE JANSJE KLAZINGA

Arag 08

Arag nw 01

gele stoelen interieur
Arag nw 04
detail stoel
VDH_Arag_025
pijl-terug-20px
pijl-verder-20px