Wat moet het heerlijk zijn om hier te mogen slapen. Een prachtige slaapkamer met en suite badkamer onder het dak van een oude boerderij. Rust met warme tinten die terug grijpen naar tradities van kleuren die passen bij een boerderij.

Stoer en lef zijn ruim vertegenwoordigd in dit interieur! Hoe kan dat ook anders met een bedrijf dat met staal werkt! De nieuwbouw is in volle gang, nog even geduld dus.

Het slopen is bijna klaar aan de Schiedamse Vest. Hier wordt hard gewerkt aan een totale renovatie. Van een studentenhuis naar een pracht appartement op een top locatie in Rotterdam.

Ontwerp voor een woonkamer, keukenindeling en hal voor een nieuwbouw woning in Zoetermeer. Stoer, rust en comfort zijn de uitgangspunten geweest voor dit ontwerp. Een mooi groot zacht karpet van Van Besouw in een prachtige groen kleur geeft een bijzondere toevoeging. Oplevering begin 2018.

 

In uitvoering: Het kaaspakhuis in Gouda wordt omgetoverd tot appartementen. Op de bovenste verdieping bevindt zich een appartement waarbij het een echte uitdaging is om tot een goed interieur te komen door de vele schuine spanten die in de ruimte aanwezig zijn. Naast veel maatwerkkasten op diverse plekken komt er ook een glazen kast tussen de spanten!

foto: de gietvloer ligt er in, prachtig!

In uitvoering: Voor een ruime hoekwoning in Den Hoorn een ontwerp gemaakt voor het interieur van de woonkamer. Door een relatief kleine ingreep de vorm en entree van de woonkamer aangepast. Een combinatie van bestaande meubels en nieuwe maatwerkmeubels. Mooie materialen als Kvadrat Tokyo en furniture linoleum van Forbo zijn toegepast.

foto: Het eerste maatwerkmeubilair wordt geplaatst.

schetsontwerp herindeling interieur zolderverdieping Zoeterwoude: Hij wil alles open en zij wil het liefst verschillende kamers…

Vrijstaande villa in Lopik. Op de vloer is gekozen voor een prachtige natuursteen tegel in wildverband. Er zijn twee zithoeken gecreëerd in deze ruime woonkamer die gescheiden worden door een wand waarin de haard is weggewerkt. Vanuit de zithoek bij de haard loopt een lang kleed door tot in de serre waardoor deze twee een verbinding met elkaar aan gaan. In uitvoering.

In een heel leuk pittoresk arbeiderswoninkje een ontwerp gemaakt voor een slaap- en badkamer onder de nok, een echte uitdaging: lengte, breedte en hoogte waren zeer beperkt.

schetsontwerp voor een woonkamer van een jaren 70 huis voor een jong stel

Interieuradvies voor een slaapkamer. Op de vloer een mooi sisal tapijt. De slaapkamer voorzien van een kastenwand en mooi behang.

Ontwerp uitbreiding zolderverdieping zodat er twee slaapkamers gemaakt konden worden.