1708_richting-bar-close-200x300

De kinderboerderij De Goudse Hofsteden heeft mij gevraagd mee te denken over het aanpassen van de keuken en de uitgifte. Omdat er veel mensen met een beperking werken was het verzoek om de indeling niet aan te passen. Door het verwijderen van een deur kreeg de uitgifte toch een meer open karakter.

drecht-003-200x300

Interierontwerp voor Drechtwerk in Dordrecht: entreehal, gangzones, vergaderkamers en kantineruimtes. Drechtwerk is een overheidsinstelling welke werkgelegenheid bied aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij dit ontwerp was redenering vanuit de gedachte van de werknemers essentieel.

jlschool-vo-02_van-boven-200x300

De Jan Ligthartschool in Gouda is al lang niet meer in gebruik als school. Tegenwoordig bevinden zich verschillende stichtingen in het gebouw. Ik heb voor hen een plan gemaakt om de hal als multifunctionele ruimte te kunnen gebruiken met elk hun eigen wensen.

De_Nieuwe_Munt_Tegelen

De Nieuwe Munt is een zorgcomplex in Tegelen dat bestaat uit verschillende gebouwen die allemaal op een andere manier in de zorgbehoefte voorzien met als doel dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig in hun eigen omgeving kunnen blijven wonen.

start 9zwembad

Het plaatselijke zwembad in Nijkerk werd druk bezocht wel had dit zwembad te maken met veroudering en een gedateerde en sombere uitstraling. De vraag was om een plan te maken waarin het zwembad weer een aantrekkelijke, frisse en gezellige uitstraling kreeg, financieel waren er beperkte middelen.

werkruimte01 kl grijs

Een sfeervolle ruimte gecreëerd voor een postproductiebedrijf. Eigenlijk moesten alle wanden donker grijs voor de werkzaamheden. Door het toepassen van gordijnen voor de wanden ontstond er toch een sfeervolle plek.

start 10arag

Deze opdracht betrof het moderniseren van het bedrijfsrestaurant van Arag Rechtsbijstand tot een sfeervolle en multifunctionele ruimte, die tevens geschikt is voor vergaderingen, presentaties en feesten.

collage_1vd-vergzalen-nw-200x300

Voor een groot kantoorproject sfeercollages gemaakt per deelgebied en indelingsplannen voor diverse verdiepingen. Ook bijbehorend tekenwerk geleverd als plafondtekeningen, wandaanzichten en maatwerkmeubel tekeningen. Verdere uitvoering is in eigen beheer gedaan door het bedrijf.

04-interieur-restauarant-200x300

Ontwerp openbaar restaurant als onderdeel van het zorgcentrum De Nieuwe Munt in Tegelen. Belangrijk onderdeel was hierbij een zeer ruime opzet, zodat rolstoel- en rollatorgebruikers gemakkelijk kunnen bewegen.