Interieuradvies woonhuis, gouda
do_vanuit-zithoek

Een schetsontwerp gemaakt voor een jong stel in een relatief kleine tussenwoning in Gouda. Een ontwerp gemaakt voor de hal, woonkamer en keuken. Belangrijke speerpunten hierbij waren voldoende bergruimte in de keuken, een lig plek voor de hond, kleuradvies. Dit plan is op de ‘groei’ gemaakt. Dit houd in dat het bestaande meubilair gefaseerd vervangen gaat worden. Er is een ontwerp voor een nieuwe achtergevel gemaakt die het huis een stuk lichter zal maken.

Daarnaast komt er in de woonkamer een stalen pui met veel glas die er in koudere periodes voor moet zorgen dat de warmte uit de woonkamer niet naar de zolder verdwijnt. Door hem transparant te houden blijft de ruimtelijkheid in de woonkamer. 
De kleur in de hal is doorgetrokken tot de nis in de woonkamer waar de trap zich bevind. Op deze manier wordt de nis en de hal meer betrokken bij de woonkamer. De kleur komt terug op de lange wand waar de keuken zich bevind.

in uitvoering
variant 3

In een schetsontwerp worden altijd een paar ontwerpen gemaakt om met de klant te bespreken.

variant 4

 

 

variant 5
moodboard
do_keuken
do_pui
do_scene-11
do_bovenaf-kastenwand
wandaanzichten web

wandaanzichten van 1 van de ontwerpen

 

bestaand2

bestaande situatie

 

pijl-terug-20px
pijl-verder-20px