jkf_tegelen_020-960
01 interieur restauarant

interieurontwerp restaurant zorgcentrum

De Nieuwe Munt is een nieuwe wijk in het dorp Tegelen waar mensen zo lang mogelijk zelfstandig in hun eigen omgeving kunnen blijven wonen. Het openbare restaurant is opgesplitst in een gedeelte voor café-brasserie en een deel restaurant. Er is gekozen voor een zeer ruime opzet, zodat rolstoel- en rollatorgebruikers gemakkelijk kunnen bewegen. Ook de bar is voorzien van een onderrijdbaar deel voor rolstoelgebruikers. Het kleur- en materiaalgebruik is natuurlijk en rustig met oranje en rode accenten, passend bij de oranje kozijnen, die door de architect van het gebouw waren voorgesteld.

IN OPDRACHT VAN MARGREET VAN DER HOEVEN ARCHITECTEN, FOTOGRAFIE JANSJE KLAZINGA

interieur restauarant rond
jkf_tegelen_021
jkf_tegelen_022
pijl-terug-20px
pijl-verder-20px