upgrade multifunctionele hal jan ligthartschool, gouda
jlschool-vo-05

De Jan Ligthartschool wordt nu gehuurd door verschillende stichtingen. De centrale hal wordt door de stichtingen voor veel verschillende toepassingen gebruikt. Daarnaast heeft de hal ook een buurthuis functie. De hal moet een uitstraling krijgen waar je je welkom voelt, er wordt gewerkt, geleefd en de ruimte omarmt je. Een plek waar iedereen ontmoet en verzameld.

jlschool-vo-02

De ruimte krijgt rondom een bank waar ieder zijn eigen plek kan maken. De bestaande vergadertafels en stoelen worden hergebruikt. De muren, hoofddraagconstructie, kozijnen, deuren en panelen worden wit geschilderd om meer rust te krijgen in een pand met veel details. Op de muur bij binnenkomst komt een gedicht die samenhorigheid en een verbintenis aangaat voor de 140 culturen in deze wijk, hiervoor wordt in de wijk een oproep geplaatst.

jlschool-vo-06
jlschool-vo-04
jlschool-vo-01
pijl-terug-20px
pijl-verder-20px