interieurontwerp uitgifte en keuken kinderboerderij
kinderboerderij-3d-3-4-2016_richting-bar-wijd
kinderboerderij-3d-3-4-2016_keuken-links

kinderboerderij-3d-3-4-2016_keuken-rechts

De keuken en het uitgiftegedeelte van de kinderboerderij zijn erg verouderd en gedateerd. De vraag was om mee te denken over een nieuwe indeling voor deze ruimtes. Voorwaarden waren dat er in het uitgifte gedeelte niet te veel mocht wijzigen qua indeling omdat er ook mensen werkzaam zijn met een geestelijke beperking en veranderingen zijn er lastig voor hen. Het budget is minimaal en zodoende moet er ook gekeken worden wat er bereikt kan worden d.m.v. schenkingen in natura. Met dit in gedachte is het ontwerp gemaakt.

Bij de uitgifte moest vooral meer rust komen door alles een vaste plek te geven en onnodige zaken uit het zicht te halen. Er is meer zichtbaarheid op het restaurant gecreƫerd en ruimte voor verkoop van producten.

In de keuken was het van belang dat afwas, koude en warme op een aparte werkplek plaats kon vinden. Boven de keukenblokken komt gedeeltelijk een verlaagd plafond waarin afzuiging en verlichting verwerkt kan worden, op deze manier kan in de rest van de ruimte de volledige plafondhoogte gehandhaafd blijven.

Momenteel wordt gewerkt aan financiƫle werving en werving in natura om het plan te kunnen realiseren.

kinderboerderij-3d-3-4-2016_uitgifte2
kinderboerderij-3d-3-4-2016_uitgifte-top-view
kinderboerderij-3d-3-4-2016_bar-top-view
pijl-terug-20px
pijl-verder-20px