met verbeelding kleur
Elk ontwerp start met een goed gesprek…

De basis van het ontwerp ligt bij wederzijds vertrouwen. Ik moet u, uw wensen en manier van leven of werken leren kennen omdat dit aan de basis staat voor een interieurontwerp dat aansluit bij uw levensstijl, werkwijze en karakter. Bij bedrijven is het van belang stucturen en relaties te begrijpen zodat er een goede synergie ontstaat tussen ontwerp en gebruikers.

Ik ben er voor u om onafhankelijk advies te geven welke het beste past bij uw ontwerp. Altijd op zoek naar de juiste partijen en leveranciers die passen bij het project.

Voor de volgende diensten kunt u bij mij terecht:

schetsontwerp tot totaalontwerp
verbouw – aanbouw – renovatie
verlichtingsadvies
maatwerkmeubels
het nieuwe werken
project begeleiding
ontwerp en uitwerking

Naar aanleiding van ons gesprek wordt een eerste ontwerp gemaakt. Dit ontwerp wordt samen besproken. Vaak bevat dit meerdere opties of voorstellen waaruit u kunt kiezen. Hierna wordt dit ontwerp verder uitgewerkt. Er vinden meerdere gesprekken plaats dus is er genoeg ruimte om in te gaan op het ontwerp.

Wanneer het ontwerp naar tevredenheid is begint de uitwerking. Verdere detaillering van het ontwerp. Maatwerkmeubilair word uitgewerkt. Het ontwerp krijgt nu meer vorm doordat ook uitgebreider gekeken wordt naar kleuren, materialen, meubels en verlichting. Aan het einde van dit traject heeft u de stukken waarmee u offertes op kan vragen bij de leveranciers en de uitvoerende partijen.

 

projectbegeleiding

Ook de projectbegeleiding tot en met de oplevering kan voor u uit handen genomen worden. Verbeelding Vormgeving is dan het aanspreekpunt voor de aannemer, gemeentelijke instanties en andere betrokken partijen. U wordt dus niet onnodig lastig gevallen en belast met vragen waar u eigenlijk geen weet van heeft. U kunt er ook voor kiezen om delen van de directievoering door ons te laten doen. De directievoering bestaat uit 3 onderdelen: aanbesteding (offertetraject), uitvoering (controle van de bouwwerkzaamheden, bijwonen bouwvergaderingen), oplevering (nacontrole van het geleverde werk).