Verbeelding Vormgeving is het ontwerpbureau van Ingrid Verbrugh.
Een gepassioneerde interieurarchitect, gevestigd in de binnenstad van Gouda.

Functionaliteit is de basis van het ontwerp.

Heeft u plannen voor een renovatie, verbouwing of een uitbreiding? Wilt u niet verbouwen maar wel uw interieur aanpassen? Een totaalontwerp voor de gehele woning of een ontwerp voor één specifieke ruimte, het kan allemaal. Uw wensen en situatie worden vertaald in een inspirerend ontwerp waarbij functionaliteit en esthetiek samenkomen. Elk ontwerp wordt als maatwerk voor de klant geleverd en is dus uniek.

Elk ontwerp start met een uitgebreide intake.

Een ontwerp start met een uitgebreide intake. De basis van een succesvol ontwerp ligt bij wederzijds vertrouwen. Inzicht in u, uw manier van leven en uw persoonlijke smaak stelt mij in staat om een ontwerp te creëren dat aansluit bij uw levensstijl en karakter. Waarbij de keuze voor kleur en materiaal voor een balans zorgen die uw karakter weerspiegeld.

Een 3d Visualisatie kan een ontwerp erg verduidelijken en geeft een realistisch beeld van het ontwerp.

Geen ontwerp zonder tekeningen. Naast plattegronden en wandaanzichten kunt u ook kiezen voor een 3d visualisatie. U kunt van meerdere kanten het ontwerp bekijken waardoor u zeker een goed beeld krijgt van het ontwerp.

Verlichting

Verlichting is een vaak onderschat onderdeel in het interieur terwijl het zo’n belangrijk aspect is van de beleving van de ruimte. Een goed verlichtingsplan kent verschillende lagen van functionaliteiten die elk voorzien worden van mooie armaturen.

Projectbegeleiding

Wilt u niet onnodig lastig gevallen en belast worden met vragen waar u eigenlijk geen weet van heeft? Ik kan voor u de project begeleiden doen tot en met de oplevering. Verbeelding Vormgeving is dan het aanspreekpunt voor de aannemer, leveranciers en andere betrokken partijen.

Samenwerking en leveranciers

U ontvangt onafhankelijk advies welke partijen en leveranciers het beste passen bij uw ontwerp. Natuurlijk heeft Verbeelding Vormgeving wel voorkeur voor partijen om mee samen te werken die geselecteerd zijn op basis van ervaring.